Qui som?

Som una entitat que promou l’educació en el temps lliure adreçada a infants i joves.

Història

Amb l’arribada a Besalú de Mn Eudald Vilà i Canal, un grup de joves motivats per donar vida i moviment a la vila, es van plantejar fer activitats per infants i joves durant les tardes d’estiu. Això succeïa l’any 1982.

D´aquest projecte en va sortir l’activitat de Casal d’estiu, que és un mitjà de lleure i esbarjo per infants i joves. Així doncs, avui els infants i joves poden participar a l’activitat de Casal d’estiu.

Seguint la mateixa línia es continuà la tasca educativa i fou a finals de l’any 1988 per iniciativa de tres monitores que es va decidir iniciar un torn de colònies a la casa “Els Arcs de Santa Pau”. Enguany celebrarem les 28s colònies.

Actualment som una entitat sense ànim de lucre que està federada des de 1984 a la Fundació Mare de Déu del Mont, antigament anomenada Servei de Colònies de Vacances, i també obtenim el suport de la Parròquia de Besalú.

La nostra tasca es basa en l’educació dels valors que ens ajuden a créixer com a persones i emmarcada dins el món del lleure.

Equip de monitors

Els monitors que formen l’equip tenen edats d’entre 18 i 25 anys, i la majoria d’ells són persones formades, amb títol de monitor de lleure, que de manera voluntària volen oferir els seus coneixements i la seva experiència als infants i a les seves famílies, mitjançant jocs, tallers, sortides, i altres activitats que es fan durant l’any. En quant a les titulacions, trobem una titulació de director/a i dotze titulacions de monitor/a.

L’equip de monitors/es vetllarà en tot moment per la seguretat i la diversió del vostre fill/a o fills/es, actuant com animador/a i responsable des de la seva recepció fins al seu comiat.

Enguany comptarem amb un grup de joves que tindran el paper de pre-monitors durant alguna de les activitats.