Avís Legal

Tota la informació i contingut d’aquesta pàgina web  és propietat del Centre d’Esplai Sant Vicenç de Besalú i només es pot utilitzar per motiu informatiu. 

Cesvbesalu.com és una pàgina web destinada a la informació i difusió de les activitats que es realitzen dins el Centre d’Esplai. Els usuaris i visitants només poden descarregar el material que apareix a la pàgina web respectant els drets d’autor, marques, etc.

Els monitors del Centre d’Esplai es reserven el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís la presentació i configuració d’aquesta pàgina web així com tot el contingut publicat a Cesvbesalu.com i les seves xarxes socials.

Queda estrictament prohibit tot l’ús comercial de la informació i material d’aquesta pàgina web sense la prèvia autorització del Centre d’Esplai Sant Vicenç de Besalú. 

En compliment que estableix la Llei orgànica 15/1999 , del 13 de desembre , sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal ( LOPD ). Les dades de tal caràcter que siguin facilitades pels usuaris en virtut del present document podran passar a formar part d’un fitxer de titularitat del Centre d’Esplai Sant Vicenç de Besalú. Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició es podran exercitar enviant un correu electrònic a : cesv@besalu.cat